Telefon

+36303537691

E-mail

dpfszerviz@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 8.00-16.00

Katalizátor felújítás

katalizátor felújítás

Több módon is segíteni tudunk, ha katalizátor hibával küzd és szeretné minél kevesebb összegből megoldani a problémát.

  1. Van egy olcsó megoldásunk. Amennyiben P0420 vagy P0430-as hiba van az autóban, nem feltétlenül kell kicserélni a katalizátort. Ez azt jelenti, hogy a katalizátor hatásfoka alacsony, de egy egyszerű eljárással meg tudjuk növelni a hatásfokot és az idegesítő check lámpa egy jó időre eltűnik. Sajnos azért ez örökké nem tart, de 30.000 Ft-ból megúszható.
  2. Katalizátor betét csere. A lehető legjobb megoldás, ami létezik, hiszen jelentősen olcsóbb mint egy új katalizátor, ugyanakkor kitűnő minőségű katalizátor betéttel pontosan a gyári értékeket fogja hozni. Azért itt is van rossz hírünk, mert nem minden katalizátorhoz gyártanak betétet is. De amihez igen, azt mi kicseréljük és gyakorlatilag lesz egy kiváló, a gyárival megegyező minőségű új alkatrész!
  3. Katalizátor tisztítás. A helyzet az, hogy ez a megoldás csak akkor működik, ha nem a katalizátor hibája az elsődleges hiba. Pl. ha turbó hiba vagy motorhiba miatt a katalizátor szennyeződik, akkor a katalizátor tisztítás lesz a legjobb megoldás.
  4. Végső esetben (amikor azzal szembesülünk, hogy nem létezik katalizátor betét), fel tudunk ajánlani egy kitűnő ár-érték arányú, kiváló minőségű utángyártott katalizátort. Nem, nem ez lesz a piacon fellelhető legolcsóbb utángyártott katalizátor, hanem ár-érték arányban a legjobb.

Két lehetőség van:

Ha messze lakik tőlünk, elküldheti hozzánk a leszerelt katalizátort és felújítjuk. Erről bővebben itt olvashat: Alkatrész küldése felújításra

Ha áthidalható a távolság, akkor vagy leszerelve elhozza hozzánk és megcsináljuk, vagy kérheti, hogy a szerelést is mi végezzük.

Kérjen ajánlatot és kollégáink munkaidőben 1 órán belül válaszolnak!

Érdeklődés, árajánlat kérés

Upload

Adatvédelmi szabályzat