Telefon

+36303537691

E-mail

dpfszerviz@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 8.00-16.00

Részecskeszűrő visszaállítás gyári minőségű kerámiabetéttel

részecskeszűrő visszaállítás

Sokszor találkozunk olyan gépjármű tulajdonosokkal, akik csak egy műszaki vizsga alkalmával találkoznak azzal a ténnyel, hogy a gépjárműben nincs részecskeszűrő. Persze a vizsgán bukta van.

Az autóvásárlás alkalmával az előző tulajdonos „elfelejtette” közölni a vásárlóval, hogy szándékosan kiiktatta a részecskeszűrőt annak érdekében, hogy ne kerüljön sokba a részecskeszűrő hiba javítása.

A részecskeszűrő kiiktatásáról itt olvashatnak bővebb információkat: Részecskeszűrő kiiktatása

 

Részecskeszűrő visszaállítás folyamata:

A részecskeszűrő kiiktatás alkalmával a részecskeszűrő betétjét jobb esetben szakszerűen eltávolították, rosszabb esetben átszurkálva benne van a szűrőbetét házába.

Elsőként le kell szerelni a részecskeszűrőt és egy új kerámiabetéttel pótolni az eltávolított (vagy megrongált) betétet. Az alkatrész felújítása után egy komolyabb computeres beavatkozás vár a gépjárműre, hiszen a computerből ki lett írva a részecskeszűrő. Ilyenkor bízunk abban, hogy nem valami „10.000-ért kiírom” féle computeres beavatkozás történt, mert ha ez nem szakszerűen történt és nem gyári programmal, akkor annak még lehetnek javítani való következményei.

 

A részecskeszűrő visszaállítás időtartama:

A részecskeszűrő visszaállítása – ha a kiiktatást jó szakemberek végezték el – akkor egy nap alatt megoldható. A computeres munkán lehet olyan fennakadás, amely miatt több időt vesz igénybe és legalább két napig nélkülözni kell az autót. Szervizünkben gyári programokat használunk a részecskeszűrő visszaállítására.

 

Mennyibe kerül a részecskeszűrő visszaállítás?

Nyilvánvalóan ez mindenki számára a legfontosabb kérdés. Erre viszont nem tudunk egyértelmű választ adni, hiszen sok múlik a gépjármű típusán. Az ár két összetevőtől függ: a részecskeszűrő betéttől és a gépjármű vezérlésétől. Általánosságban elmondható, hogy a munkadíjak nem változnak.

Computeres visszaállítás: Bosch vezérlés: 90.000 Ft, minden más vezérlés: 110.000 Ft
A részecskeszűrő betét beépítése: 20.000 Ft
Erre jön a részecskeszűrő betét ára és a le-és felszerelési díj.

 

Konkrét árajánlatért töltse ki az űrlapot és kollégáink munkaidőben 1 órán belül válaszolnak! 

Érdeklődés, árajánlat kérés

Upload

Adatvédelmi szabályzat